2.11.05

Opwinden


Overgave, een erotische ontdekking, luidt de titel van een boek van Toni Bentley. Ze werd er over geinterviewd in de Volkskrant. Een van de belangrijkste elementen uit het boek is dat de ex-balletdansers haar sexuele overgave, onderwerping, en daarmee bevrijding vindt in het ondergaan van anale seks. Niet zo maar anale seks, maar penetratie door de in haar boek niet nader aangeduide "Topman", aldus het interview. In een afgedrukt citaat lees ik: "Urenlang neukt hij me in mijn kont met een pik die 3 centimeter te groot is voor deze taak". De anale capriolen verbazen mij niet zo, al ben ik meer van de traditionele, maar ik was verbijsterd over de prestaties van Topman: "urenlang". O.k. ik kan wat beter mijn best doen, wat extra trainingen nemen of hulpmiddelen aanschaffen die mijn bevrediging uitstellen, maar "urenlang"? Bij Topman vergeleken ben ik een lulletje rozenwater.
In de NRC schreef Bianca Stigter over de website Beautiful Agony, waarop filmpjes te zien zijn van alleen het gezicht van zich zelfbevredigende mensen. (Een dergelijke verantwoorde publicatie in NRC maakt het bezoek aan een dergelijk pornografisch getinte site salonfahig.) De duur van de filmpjes en daarmee van de klaarkomtijd varieert van pakweg drie tot 8 minuten. Het relativeert de prestaties van Topman en , good heaven, ook enigszins die van mijzelf.
Posted by Picasa

1 opmerking:

Anoniem zei

Zo´n prikkelend blogje vraagt om een experiment. Sjaak werd niet opgewonden van het ´Free Sample Agony-meisje´, ze won het met ruimschoots qua snelheid van afronding. Maar als we tegenwoordig in ´De NRC´al over de ins en outs van het anale neuken gaan discussieren waar blijven we dan?