19.4.05

Kardinale beslissingen


De laatste tijd vind ik Fokke en Sukke vaak flauw en niet meer zo scherp. Deze scene uit Rome heeft alles van een goede spotprent met dubbele lading. Tom de Graaff die er uit wordt geknikkerd en het feit dat kardinalen het wel heel ouwerwets blijven doen. Het leggen van dit soort verbanden, da's humor op zijn best. Overigens nog meer gelachen: Erik van Muiswinkel als NUON-baas Van Halderen in Kopspijkers. (kies in het rechtermenu voor De BAR, het kan even duren) Graaien, graaien, en heel veel goede grappen. Posted by Hello

1 opmerking:

Sjaak zei

Sjaak wilde nog wel even kwijt dat zijn dochter tijdens de lunch vanmiddag (waarin dit ter sprake kwam) te verlegen was om te zeggen dat ze die uitzending ook had gezien. Zelfs dat die aso-vrouw in ´tokkies´ rekende was haar niet ontgaan.
Van Muiswinkel was bij Studio Spaan op zijn best. Zelfs zijn maatje Diederik van Vleuten kon zijn lachen nauwelijks inhouden. Als Anton Geesink, Willem van Hanegem, Jan Mulder of Harry van Raay: het was allemaal even geniaal! Ik zou er trots op zijn om één van de ontdekkers te zijn van dit talent, maar dat terzijde.