26.5.05

Toren van Pampus


Op de veerboot naar Pampus. Daar werd het Bistro-uitje een competitie tussen twee teams. Verschillende opdrachten moesten worden vervuld. Zoals door een lange donkere gang lopen, boogschieten, geblindoekt vierkant maken. En het bouwen van een zo hoog mogelijke toren van kratjes, waarbij iemand er boven op moest staan. Ik heb op 2 kratjes al hoogtevrees maar Else en Karima gingen als ervaren stuntvrouwen omhoog. Meiden die hun evenwicht weten te bewaren. Ook lekker over het IJsselmeer zitten staren op het terras van cafe Hollands Licht (waarschijnlijk vernoemd naar de fantastische gelijknamige film ). Dit keer opnieuw een genoeglijk uitje van een al maar uitdijend topteam. Posted by Hello

2 opmerkingen:

Sjaak zei

Onze Else beklom niet alleen de kratjestoren smooth, maar nam ook de leiding bij de andere onderdelen, zoals het kaartlezen en navigeren. Sjaak was best trots op haar.

Sjaak zei

Sjaak begreep van onze Maaike dat ze via onze weblogs op de hoogte blijft van wat er speelt. ´Management by blogging´ dus. Pentaprince en Bistrobloemen lanceren via de blogs en dan je medewerkers ermee confronteren als eea geland is. Een interessant concept.